Selecting Multiple Elements

05-Future developments & requests
Post Reply
humam2104
Posts: 17
Joined: 22 Feb 2020, 12:20

Selecting Multiple Elements

Post by humam2104 »

Greetings Seismostruct,
I have been using your program for a while now, And I think a new feature could benefit the program; Unfortunately, the software does not support selecting multiple elements , even when you select multiple elements it would only show you the first element selected , while not selecting the others, adding this feature to your program would be very beneficial.
Thank you

humam2104
Posts: 17
Joined: 22 Feb 2020, 12:20

Re: Selecting Multiple Elements

Post by humam2104 »

In this picture, we have 4 elements selected while only 1 of them is selected in the 3D Plot of the model
https://i.imgur.com/Xh0lK6j.png

User avatar
seismosoft
Posts: 687
Joined: 06 Jul 2007, 04:55

Re: Selecting Multiple Elements

Post by seismosoft »

Thanks for the suggestion humam2014. Indeed this would be a useful feature. We will consider it to be added in one future SeismoStruct release.
Seismosoft Support

Post Reply

Return to “05-Future developments & requests”