the analysis can not be executed because the incremental loads and intertia masses are not appied in the same nodes''

02-Getting started with the modelling
Post Reply
uğur oflaz
Posts: 9
Joined: 13 Apr 2018, 18:28

the analysis can not be executed because the incremental loads and intertia masses are not appied in the same nodes''

Post by uğur oflaz »

''the analysis can not be executed because the incremental loads and intertia masses are not appied in the same nodes''

wahat does it mean , what will ı do this problem
User avatar
z.gronti
Posts: 605
Joined: 16 Oct 2013, 08:14

Re: the analysis can not be executed because the incremental loads and intertia masses are not appied in the same nodes'

Post by z.gronti »

Dear uğur oflaz,

Could you please send me your model at z.gronti@seismosoft.com to check it?
Zoi Gronti
Seismosoft Srl.
User avatar
z.gronti
Posts: 605
Joined: 16 Oct 2013, 08:14

Re: the analysis can not be executed because the incremental loads and intertia masses are not appied in the same nodes'

Post by z.gronti »

Dear uğur oflaz,

There were two problems in your project. The one is that you have defined the control node to be a node of the 1st basement floor. You should assign one of the last floor or select the automatic definition in the "Structural Modelling" tab of the Building Modeller settings. The other was a bug in the TBDY which is now fixed. Please download the current version of SeismoBuild v2021 Release-2 Build-10.
Zoi Gronti
Seismosoft Srl.
Post Reply

Return to “02-Getting started with the modelling”